19-03-2021 |

Thuis Workouts: de sleutel tot succes

Thuis workouts

Thuis workouts maken het mogelijk om sporten eenvoudig in je drukke agenda te integreren, zelfs als je werk en gezin combineert en onregelmatige werktijden hebt. Jorg Bauw (40 jaar), een wijkagent, ontdekte dat thuissporten de perfecte oplossing was: “Dankzij CycleMasters train ik 3 à 4 keer per week.”.

24/7 kunnen sporten: Haal het maximale uit je thuis workouts

Door de onregelmatige diensten van Jorg was het soms lastig voor hem om te sporten: ‘Daarom was ik ook lid van een sportschool die 24/7 open was. Dat was ideaal om te combineren met mijn werk. Hier ken ik CycleMasters ook van.’ Jorg begon bijna 10 jaar geleden met het volgen van de workouts. Destijds nog onder de naam van ClubVirtual, maar zijn eerste kennismaking met indoor cycling was met de groepslessen op de sportschool.

Op zoek naar een Indoor Cycling fiets: De juiste keuze voor je thuis workouts

Thuis workouts op de fitbike race magnetic pro

Door de drukte en onregelmatigheid op Jorg zijn werk en de komst van zijn dochtertje, was de keuze om thuis te gaan sporten snel gemaakt. Jorg: ‘Ik had nog een kamer vrij in mijn huis en daar heb ik een sportkamer van gemaakt. Ik was op zoek naar een kwalitatief goede Indoor Cycling fiets voor thuis en heb me georiënteerd op verschillende websites. Tot ik de review van Evert bij CycleMasters zag over de Fitbike Magnetic Pro, Dit was voor mij de doorslag om deze aan te schaffen. Ik heb deze toen via BeterSport aangeschaft en kreeg hier automatisch een proefperiode CycleMasters bij. Ideaal om te kijken of het volgen van de lessen thuis ook een succes zou zijn.

Servicegericht

Jorg is enorm tevreden met zijn Fitbike Magnetic Pro en de uitstekende service die hij heeft ontvangen van Betersport. Hij deelt zijn positieve ervaringen: “De Fitbike Magnetic Pro heeft me nooit teleurgesteld. Zelfs wanneer er een keer iets kapot ging, werd het direct de volgende dag vervangen. De aandrijving van de fiets is van hoge kwaliteit en hij is vrijwel geluidloos, wat ik geweldig vind.”

“Maar niet alleen mijn ervaring met de fiets is geweldig, ook CycleMasters verdient lof. Anders zou ik het nooit 10 jaar hebben volgehouden! Vooral Evert is een fantastische instructeur; hij weet zijn enthousiasme perfect over te brengen. Tijdens het fietsen heb ik soms het gevoel dat hij naast me staat!” Dankzij de geweldige fiets en de inspirerende lessen van CycleMasters blijft Jorg met plezier trainen en genieten van zijn thuissport ervaring.

Conditie verbeteren

De reden voor Jorg om Indoor Cycling lessen te volgen ligt voornamelijk in het onderhouden van zijn conditie en het versterken van zijn spieren. Niet alleen de spieren in zijn benen, maar ook zijn core versterkte merkbaar. Ook voor zijn werk is dit erg handig: ‘Ik had eerst erg last van mijn onderrug maar sinds ik ben gaan fietsen is dat compleet verdwenen. Je traint het hele lichaam op deze manier!’

Maak van thuis workouts jouw succesverhaal!

Laat Jorg’s verhaal een inspiratiebron zijn om ook jouw fitnessdoelen te bereiken met thuis workouts. Met 24/7 sportmogelijkheden, de juiste Indoor Cycling fiets en de ondersteuning van CycleMasters kun je op elk moment van de dag aan je conditie werken en je spieren versterken. Geniet van de flexibiliteit en het gemak van thuissporten, en ervaar zelf de positieve effecten op je lichaam en geest. Waar wacht je nog op? Spring op je fiets en geef jezelf de boost die je verdient met thuis workouts!


don’t miss our other news

Read more articles