19-03-2021 |

Thuissporten een uitkomst voor Jorg

thuissporten een uitkomst

Sporten een vast onderdeel maken in je agenda kan al lastig zijn wanneer je werk wilt combineren met je gezin. Maar wanneer je ook nog eens onregelmatig werkt, dan kan het helemaal een uitdaging zijn om op gezette tijden op de Indoor Cycling fiets te stappen. Voor Jorg Bauw (40 jaar) bleek thuissporten een uitkomst naast zijn werk als wijkagent. ‘Dankzij CycleMasters train ik 3 a 4 keer per week’

24/7 kunnen sporten

Door de onregelmatige diensten van Jorg was het soms lastig voor hem om te sporten: ‘Daarom was ik ook lid van een sportschool die 24/7 open was. Dat was ideaal om te combineren met mijn werk. Hier ken ik CycleMasters ook van.’ Jorg begon bijna 10 jaar geleden met het volgen van de workouts. Destijds nog onder de naam van ClubVirtual, maar zijn eerste kennismaking met indoor cycling was met de groepslessen op de sportschool.

Op zoek naar een Indoor Cycling fiets

Door de drukte en onregelmatigheid op Jorg zijn werk en de komst van zijn dochtertje, was de keuze om thuis te gaan sporten snel gemaakt. Jorg: ‘Ik had nog een kamer vrij in mijn huis en daar heb ik een sportkamer van gemaakt. Ik was op zoek naar een kwalitatief goede Indoor Cycling fiets voor thuis en heb me georiënteerd op verschillende websites. Tot ik de review van Evert bij CycleMasters zag over de Fitbike Magnetic Pro, Dit was voor mij de doorslag om deze aan te schaffen. Ik heb deze toen via BeterSport aangeschaft en kreeg hier automatisch een proefperiode CycleMasters bij. Ideaal om te kijken of het volgen van de lessen thuis ook een succes zou zijn.

Servicegericht

Jorg is erg tevreden met zijn bike en de service: ‘Ik heb goede ervaringen met de Fitbike Magnetic Pro. Een enkele keer dat er iets kapot was werd het meteen de dag erna vervangen. Ook vind ik de aandrijving heel goed en de fiets is vrijwel geluidloos. Ook mijn ervaring met CycleMasters is erg positief, anders zou ik het nooit 10 jaar volhouden! Vooral Evert vind ik heel fijn lesgeven, hij kan zijn enthousiasme enorm goed overbrengen. Soms heb ik het idee dat hij naast me staat tijdens het fietsen!’

Conditie verbeteren

De reden voor Jorg om Indoor Cycling lessen te volgen ligt voornamelijk in het onderhouden van zijn conditie en het versterken van zijn spieren. Niet alleen de spieren in zijn benen, maar ook zijn core versterkte merkbaar. Ook voor zijn werk is dit erg handig: ‘Ik had eerst erg last van mijn onderrug maar sinds ik ben gaan fietsen is dat compleet verdwenen. Je traint het hele lichaam op deze manier!’

Indoor Cycling fiets kopen? Ontdek de Schwinn 800IC! 

Ben jij ook op zoek naar een betrouwbare Indoor Cycling fiets? We leggen hier uit waar je op kunt letten bij de aanschaf van een Indoor Cycling bike. Vind je het lastig om een keuze te maken? CycleMasters biedt zelf ook een Indoor Cycling fiets aan! Met de Schwinn 800IC heb je de complete smart bike van 2022 in huis. De fiets is fluisterstil, nagenoeg onderhoudsvrij en ideaal voor thuisgebruik. Meer informatie over de bike vind je hier


don’t miss our other news

Read more articles